SZÁLLÍTÁS

A megrendelt termékek kiszállítása Magyarországon belül ingyenes. A terméket a megrendeléstől számítva 2-5 munkanapon belül kiszállítjuk, de legkésőbb 30 napon belül. A megrendelt terméket a GLS csomagküldő szolgálat fogja elvinni a vásárló által megadott helyre.

Amennyiben más szállítási móddal kérnéd a csomag kiszállítását (Foxpost/GLS csomagpont), kérjük írj nekünk emailt a rozmaring.fashion@gmail.com címre vagy telefonon vedd fel velünk a kapcsolatot (+36204992711).


Amennyiben Ön eláll a termékétől, kicserélné vagy kérvényezné a termék árának visszatérítését – abban az esetben a termék visszaküldésének szállítási díja a vásárlót terheli.

A Rozmaring Hungarian Design minden vásárlásra biztosítással rendelkezik a szállítás idejére, amíg le nem szállítják a vásárló által meghatározott szállítási címre. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy igyekszünk minden megrendelést 48 órán belül,  belül feladni. A becsült szállítási idők csak útmutatóként szolgálnak, és a feladás napjától kezdődnek. A Rozmaring Hungarian Design a rendeltetési ország vámkezelési eljárása által okozott semmilyen késedelemért nem felelős.

Magyarországon kívüli szállítás esetén a célország függvényében a szállítási költség változó, ebben az esetben a vásárló fizeti a szállítási költségeket.

Szállítási árak és idő külföldre:

Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia: 4500 HUF, szállítási idő: 3-7 munkanap

Belgium, Bulgária, Németország, Luxemburg, Lengyelország, Hollandia: 5500 HUF, szállítási idő: 3-7 munkanap

Egyesült királyság, Dánia, Olaszország, San Marino, Franciaország, Írország, Monaco: 6100 HUF, szállítási idő: 3-7 munkanap

Görögország, Ciprus, Finnország, Portugália, Spanyolország, Litvánia, Svédország, Lettország, Észtország: 15000 HUF, szállítási idő: 4-9 munkanap

Svájc, Szerbia, Koszovói Köztársaság, Montenegró, Macedónia, Albánia, Bosznia Hercegovina, Izland: 19000 HUF, 4-9 munkanap

Amerikai Egyesült Államok: 15 000 HUF, szállítási idő: 5-6 munkanap

Kanada: 13 000 HUF, szállítási idő: 5-6 munkanap

Külföldi szállítás esetén Európán belül a megrendelt terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki, Európán kívül pedig a FedEx futárszolgálat szállítja ki. Külföldi rendelés esetén csak előre banki átutalást vagy PayPal-os fizetést fogadunk el. Külföldi vásárlás esetében az utánvétes fizetésre nincs lehetőség.